Hodnocení obchodu

4,9 1939 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1845x
4
54x
3
16x
2
2x
1
22x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.5.2017
- Objednané zboží jsem obdržela za 10 dní, což je minimálně nepochopitelné, ale hlavně obtěžující.

Avatar autora 19.6.2019
Dobrý den, je mi líto zdržení Vaší objednávky, ale tuto situaci jsme jen stěží mohli z naší strany ovlivnit. Zboží jste objednala 15. 5. v 11:23 a odeslali jsme Vám jej okamžitě ještě v den objednávky. U České pošty se bohužel občas stane, že jim nepřijdou k objednávce data k přepravě, přičemž nás o tom ne vždy informují. Po Vaší urgenci 19. 5. v 11:51 jsme vše obratem prověřili a tentýž den ve 12:15 Vás informovali, že jsme data opakovaně odeslali a dle potvrzení depa České pošty měla objednávka být následující pracovní den doručována. Naší chybou je, že jsme této informaci důvěřovali a doručení zásilky následující den neprověřili. Protože jsme ale od Vás žádnou další informaci nedostali, považovali jsme situaci za vyřešenou. Sami jsme proto byli překvapeni, když nám Česká pošta balík doručila 24. 5. zpět s tím, že jim nebyla doručena data k přepravě. Hned jsme Vás kontaktovali a po dohodě zboží tentýž den znovu Českou poštou odeslali a tentokrát byla zásilka ihned následující den, 25. 5., v pořádku doručena. Česká pošta nově umožňuje přímé datové napojení, které budeme mít funkční od příštího týdne, takže se veškerá data budou zpracovávat plně automaticky a k podobné chybě v budoucnu nebude moci dojít. Děkuji za pochopení a těším se na další bezchybnou spolupráci. Martin Incédi majitel Psimafie.cz
Avatar autora | 22.5.2017
+ - velky výběr zboží,
+ - perfektní přístup k zákazníkovi
+ - na doporučení
+ - výhoda nákupu z domova
- - nevím o ničem

- doporučuji
Avatar autora | 14.5.2017
+ výhodná cena

kvalitní obchod, problémy a dotazy řeší obratem
Avatar autora | 13.5.2017
+ Moc se mi libi mnozstvi nabizeneho zbozi a jeho vysoka kvalita .Krasna prezentace ,uz se tesim ,az si nakup zopakuji :-)

Urcite se podivejte na stranky !!!
Avatar autora | 8.5.2017
- chybí sortiment pro akvaristy :-)

Avatar autora 19.6.2019
Dobrý den, intenzivně připravujeme přímé napojení na některé z našich dodavatelů, což nám umožní mimo jiné pružnější přidávání nového zboží na náš eshop. V dohledné době si u nás tedy přijdou na své i rybí mafiáni :) Martin Incédi majitel Psimafie.cz
Avatar autora | 7.5.2017
+ Perfektní komunikace a orientace v krmivech
+ Jako největší výhodu ovšem spatřuji v rychlosti dodání. Odesílají ještě v den objednávky

Avatar autora | 5.5.2017
+ rychlé dodání, výborná komunikace
- žádné nemá

Lze jen doporučit.
Avatar autora | 5.5.2017
+ Okamzite odeslani zbozi.
- Mozna smluvni prepravce je slabinou. Ale za to sama firma nemuze. Pristup ridicu nemuze ovlivnit.

Doporucuji. Az me dojde zbozi,ktere jsem si objednala,nebudu vahat objednat u tohoto obchodu znovu.
Avatar autora 19.6.2019
Dobrý den, děkujeme za důvěru a doporučení. S přepravní společností PPL máme v drtivé většině případů výborné zkušenosti, ale vždycky je to nakonec o tom konkrétním řidiči. Nově máte možnost vybrat si i přepravu společností GLS. Těším se na další bezchybnou mafiánskou spolupráci :) Martin Incédi majitel Psimafie.cz
Avatar autora | 17.4.2017
+ - rychlé dodání, jeden den objednám druhý mám doma
+ - dobrá komunikace - přesně vím, co se děje s mojí objednávkou
+ - kvalitní sortiment pro lovecké psy, který jinde nenajdu a poradí mi, když potřebuji
- - nenašla jsem

nakupuji pravidelně a doporučuji :-)
Avatar autora | 4.4.2017
Nakoupil jsem zde, protože byly k dispozici prakticky všechny věci, které jsem pro svého psa hledal. Zkušenost je dobrá, jistě ještě využiji První zkušenost ještě není moc vypovídající, ale byl jsem spokojen
Avatar autora | 3.4.2017
+ rychlost

dfobrý obchod
Avatar autora | 2.4.2017
- Bohuzel poprve jsem mela s nakupem problemy.Zbozi prislo celkem pozde nez jsem zvykla a nakonec prisli jine granule nez jsem chtela.Do ted ale dobre zkusenosti :(

Avatar autora | 31.3.2017
- Nemá aktuální dostupnost zboží

Zaplatila jsem hned po obdržení e-mailu ale poté mi bylo sděleno že zboží nemají ikdyz měli poznámku skladem a zda mi můžou nabídnout jiný. Souhlasila jsem,ale nabídli 2X dražší,tak jsem sehnala jinde a stornovala obj.Urgovala jsem 2X platbu ať mi pošlou zpět peníze,ale do dnes 31.3.2017 na účtě nula,nereagují ani na e- mail a je to už od 20.3.2017. Za mě tento obchod NE!!
Avatar autora 19.6.2019
Dobrý den, bohužel se mi podařilo platbu odeslat na jiný, navíc existující, účet, takže jsme netušili, že Vám peníze nedorazily. Poslední dva týdny jsem strávil převážně v zahraničí, takže jsem to zjistil až dnes z Heureky. Platbu jsem obratem znovu odeslal, tentokrát jistojistě správně a zítra Vám peníze dorazí. Co se týče dostupnosti zboží, tak se snažíme pracovat na tom, aby byla co nejpřesnější a nejaktuálnější. V drtivé většině případů se nám to daří, tentokrát ale došlo k chybě při importu. Už jsme na tom zapracovali a věřím, že se podobná situace nebude opakovat. Martin Incédi majitel Psimafie.cz
Avatar autora | 28.3.2017
+ Rychlost dodání
- Zřejmě nekontrolují zboží před odesláním

Zboží dorazilo poškozené a vylité, dorazila tedy jen část balení. Byl to sirup za 400 Kč. Obchodu jsem odeslala fotky s poškozeným zbožím, ovšem neobtěžovali se zareagovat. Takže nakupovat už tam určitě nebudu.
Avatar autora 19.6.2019
Dobrý den, mrzí mě, že k Vám zboží nedorazilo v pořádku. Při přepravě bohužel může k poškození balíku dojít a takové situace se snažíme řešit obratem. O Vašem mailu jsem se ale dozvěděl až dnes při kontrole Heureky (poslední dva týdny jsem strávil převážně v zahraničí, jinak bych o tom věděl dříve). Už jsem se Vám pokoušel dovolat a teď večer poslal mail s návrhem řešení - nové zboží je připraveno k zítřejšímu odeslání. Budu rád, když se zítra spojíme, ať můžeme vše k Vaší spokojenosti dořešit. Martin Incédi majitel Psimafie.cz
Avatar autora | 26.3.2017
+ spolehlivost,rychlost
- zatím se žádná nevyskytla

příjemný nákup,široký sortiment,rychlé dodání
Avatar autora | 26.3.2017
+ Rychlé dodání zboží

Avatar autora | 20.3.2017
+ přehledný, rychlé hledání

Měli zboží, které jsme pořebovali Rychlé dodání, dobrá komunikace
Avatar autora | 9.3.2017
+ cena a rychlost dodání

Avatar autora | 6.3.2017
+ nakupuji z domu dovoz domu
- o zadnych nevim nakupuji po prve

mzslim ze je to dobry obchod
Avatar autora | 4.3.2017
+ spolehlivost
- žádné

vše OK

Stránka 76 z 98 , položek celkem: 1952

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.