Dokas – Kostičky s hmyzem a mrkví 100 g

Kód: WW00066863
Sleva po registraci
Značka: Dokas
79 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Delikátní odměny s mrkví, cvrčky a moučnými červy. Ideální pamlsek pro ty, kteří to myslí s naší planetou dobře. Kostičky jsou nadupané kvalitními proteiny, mastnými kyselinami, vitamíny a minerály. Navíc skvěle chutnají! Tyto pamlsky jsou díky svému složení vhodné i pro psy s citlivým zažíváním. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Složení: vedlejší rostlinné produkty, mrkev 29 %, sušení mouční červi (tenebrio molitor) 20 %, sušení cvrčci (gryllus testaceus) 5 % Analýza: hrubé bílkoviny 26,8 %, hrubé oleje a tuky 8,6 %, hrubé popeloviny 2,7 %, hrubá vláknina 3,7 %, vlhkost 15,6 % Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky pro psy Dokas
Hmotnost: 0.11 kg
Hlavní druh masa: Hmyz
Hodnota bílkovin: 26 - 32%, 26,8%
Hodnota tuků: 0 - 10%, 8,6%
Hodnota vlákniny: 1 - 4%, 3,7%
Značka: Dokas
Druh pamlsku: Výcvikové
Kategorie výrobku: pamlsky
Příchuť: hmyz
Složení: více druhů proteinů
Typ pamlsku: jednohubky
Zvíře: psi
Expirace: s expirací
Nakupuji: po 1 ks
Tvrdost pamlsku: Tvrdé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: