Hodnocení obchodu

4,9 3526 hodnocení
Přidat hodnocení
5
3382x
4
74x
3
23x
2
13x
1
34x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jindřich Hruboň | 12.4.2021
Spokojenost
S Avatar autora Sany | 10.4.2021
S objednáním a dodáním zboží jsem abnormálně spokojená. Zboží mi obchod dodal hned. Skvělá komunikace ze strany obchodu. Jsem maximálně spokojená!
E Avatar autora Eva | 10.4.2021
Obchod rychlý, zboží přesně odpovídá, rozhodně doporučuji
Avatar autora B.G. | 9.4.2021
Super!
VN Avatar autora Václava Nedbalová | 9.4.2021
Zæsilka přišla brzy, takže jsem byla spokojena.
A Avatar autora Anna P. | 9.4.2021
Kvalitní produkty k zakoupení, super komunikace, rychle dodání.
JP Avatar autora Jarmila Papučíková | 9.4.2021
Veliká spokojenost
H Avatar autora Helena | 8.4.2021
Jsem moc spokojená, všechno funguje spolehlivě.
OO Avatar autora Oksana Olšová | 8.4.2021
Rychlíci! Super komunikace, vstřícnost,, co slíbili, to dodrželi! A navíc mi v balíčku přišla krásná pohlednice s oslovením a se jménem člověka, co mi balíček balil - moc mileisobni a překvapilo to! Mám kartičku na lednici a až zas budu něco potřebovat, tak půjdu hledat k Mafiánům. Moc doporučuju!
A Avatar autora Andy | 8.4.2021
(y)
H Avatar autora Helena | 8.4.2021
Výborný obchod! Šlo to rychle a ještě jsem se pobavila !
IH Avatar autora Isabelle Haluzová | 8.4.2021
Jsem velmi spokojena, na obchod jsem narazila náhodou a jsem ráda. Rozhodně doporučuji zboží dorazilo podle mých představ a zcela v pořádku.
J Avatar autora Jitka | 8.4.2021
Zboží dorazilo rychle a bez problémů. Moc se mi líbí koncept eshopu a způsob jakým je vše propojeno i v potvrzovacích mailech.
J Avatar autora Jana | 8.4.2021
Kvalitní zboží, super obchod, doporučuji.
NM Avatar autora Nedomová Miroslava | 7.4.2021
Snadná komunikace,rychlé zaslání ,,spokojenost ,,,děkuji
JH Avatar autora Jana Holubová | 7.4.2021
Spokojena
MZ Avatar autora Monika Zaplatílková | 7.4.2021
Byla jsem velice spokojená,zboží je kvalitní a přišlo mi obratem.
C Avatar autora Cathel | 6.4.2021
Rychlé dodání, přehledné stránky.
H Avatar autora Hás | 6.4.2021
Léty odzkoušená spolupráce, mohu jen doporučit.
HK Avatar autora Helena Kuglerová | 5.4.2021
Skvělá spolupráce, rychlá dodávka od Psí mafie pro kočičí gang :-)

Stránka 1 z 177 , položek celkem: 3539

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.