Hodnocení obchodu

4,8 550 hodnocení
Přidat hodnocení
5
493x
4
27x
3
11x
2
2x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
| 21.1.2018 19:01
Nákup poprvé a spokojenost ????!!!
| 21.1.2018 16:08
Vše dorazilo. Za mě OK.
| 21.1.2018 13:26
Ano, jsem spokojená a vždy. Objednávám pravidelně u nich pár let.
| 21.1.2018 08:55
Výborný obchod, velká ochota a profesionální přístup. Doporučuji!
| 20.1.2018 17:08
Naprostá spokojenost, informováni o stavu objednávky emailem, rychlé dodání.
| 20.1.2018 15:22
Rychlé dodání zboží, přehledné stránky, velká spokojenost.Děkuji.
| 20.1.2018 11:29
Super
| 19.1.2018 11:47
Rychle vyexpedovani. Jen konzervy pro psy dorazi vetsinou pokrivene a prepravcem to neni urcite.
| 19.1.2018 11:32
nejlepší cena + malý dárek
| 19.1.2018 11:21
Přehledné stránky, příznivé ceny, informace o průběhu vyřízení objednávky, rychlé dodání.
| 18.1.2018 22:42
Spokojenost. Rychle vyřízeno. Doporučuji.
| 18.1.2018 17:19
Nakupuji zde pravidelně. Velmi rychlé vyřízení objednávky, zboží vždy pečlivě zabaleno, dobré ceny. Doporučuji!
| 18.1.2018 14:31
Spolehlivý a profesionální eshop s tradicí! Doporučuji
| 18.1.2018 12:06
Vše proběhlo v pořádku. Dobrá komunikace.
| 18.1.2018 11:38
Mám je prostě rád....
| 18.1.2018 11:32
Vše v pořádku a dodání bylo rychlé......
| 18.1.2018 11:05
Maximální spokojenost
| 18.1.2018 10:06
Maximální spokojenost
| 17.1.2018 21:23
Komunikace, rychlé dodání
| 17.1.2018 16:53
Jsem velmi spokojená. Velký sortiment, dobré ceny a při reklamaci vstřícné a rychlé jednání. Doporučuji.
| 17.1.2018 12:39
Nakupuji pravidelně , vždy rychlé dodání. Celkově rychlá a vstřícná komunikace .
| 17.1.2018 11:56
Maximální spokojenost, velká nabídka, dobré ceny.
| 17.1.2018 11:31
S touto mafií jsem maximálně spokojená - doporučuji. P.S.: A kmotr je sympaťák ;o)
| 15.1.2018 13:30
bez problému. rchlé jednání, kvalitní granule, spolehlivost, cena - nakupuji opakovaně.
| 15.1.2018 09:34
Ano, maximálně.
| 15.1.2018 07:12
Nakupuji pravidelně :-) Rychlé a vstřícné jednání
| 14.1.2018 22:46
vše ok,děkuji Čiháková
| 14.1.2018 18:59
Vše v pořádku, děkuji
| 14.1.2018 18:00
Velmi rychlý a profesionální přístup! Vždy jsem byla spokojená jak s komunikací tak s objednaným a doručeným zbožím. Děkuji.
| 13.1.2018 17:52
Vše v pořádku . děkuji
| 13.1.2018 16:28
Osobní přístup se vždy cení
| 13.1.2018 15:48
OK
| 13.1.2018 11:05
....super..:-)
| 12.1.2018 11:20
100% spokojenost, skvělá komunikace, rychlé dodání.
| 11.1.2018 19:29
????
| 11.1.2018 14:30
Mohu doporucit.Ochota na místě.1*****.
| 11.1.2018 11:11
Super rychlé dodání, dobrá komunikace
| 8.1.2018 16:31
Velice!rychly,bezvadny,no proste 100%
| 7.1.2018 13:49
maximální spokojenost
| 7.1.2018 12:35
Byla jsem velmi spokojená.
| 7.1.2018 12:23
Jsem spokojena , objednávka byla vyřízena a odeslána ihned.
| 7.1.2018 11:38
Jsem spokojená ,ochota v jednání a objednávka vyřízena na jedničku!
| 6.1.2018 20:57
s obchodem jsem velmi spokojená, dodávka byla rychlá a v pořádku.
| 6.1.2018 18:30
rychlá komunikace i dodání,parada:-)
| 6.1.2018 13:12
jsem spokojen,objednané zboží bylo vždy urychleně dodáno
| 6.1.2018 11:27
Vyborna komunikacia a okamzite dodanie tak ako vzdy.
| 6.1.2018 11:13
Jsem moc spokojená. Mají osobní přístup. To mi vyhovuje. A není to běžné. Za mě super, rychlè dodání a vůbec všechno je fajn.
| 5.1.2018 16:34
Jsem spokojená s produkty, které jsem zakoupila a také s rychlostí dodání. R. Golaňová
| 5.1.2018 11:41
Velká spokojenost, nakupuji zde pravidelně.
| 5.1.2018 11:05
Maximální spokojenost
| 31.12.2017 16:50
+ široká nabídka...vše, co jsem chtěla, měli v nabídce
- zlepšit zabalení objednávky...stelivo bylo prasklé

| 31.12.2017 15:24
+ spokojenost

| 29.12.2017 18:00
+ Vstřícnost
+ Dobré ceny
+ Odborná úroveň prodávajícího

Obchod, který jsem si oblíbil a už u něj zůstanu.
| 26.12.2017 21:56
+ rychlost,kvalita,příjemné vystupování,přehledný e-shop

Mohu jen doporučit,jsem nadmíru spokojená :-)
| 25.12.2017 11:43
+ Vždy spolehliví a rychlí

Spolehlivost, rychlost, dobré ceny, skvělá domluva.
| 24.12.2017 20:39
+ Ceny
+ Výběr
+ Rychlost dodání
+ Sortiment
+ Přehlednost str.

Absolutní spokojenost není co dodat! :)
| 21.12.2017 09:48
+ Odborníci jak sviňa
+ Bleskové dodání
+ Velmi slušná komunikace
+ Doprava zdarma

Žrádlo budeme nakupovat už jen tady.
| 20.12.2017 07:45
Bezvadný eshop, vše proběhlo v pořádku. Jen tak dál.. :O)
| 9.12.2017 16:43
Inzerují zboží, že je na skladě a není to pravda. Zboží jsem objednal 25.11.2017 a po urgenci dorazilo 8.12.2017.
| 3.12.2017 09:25
+ rychlé vyřízení objednávky
+ komunikace
+ vtipné detaily, například e-mailová adresa

| 3.12.2017 09:23
První nákup proběhl naprosto v pořádku. Rychlost, ochota a nefalšované nadšení pro věc, můj první dojem.
| 2.12.2017 21:13
+ Rychlost
+ Prehlednost

Super rychle a solidni jednani
| 1.12.2017 06:06
dovoz domu
| 30.11.2017 22:39
+ velmi přehledné vybere si každý

| 28.11.2017 12:09
+ rychlost komunikace,rychlost doručení,vstřícná komunikace se zákázníkem a snaha o řešení chyb, slevy po registraci,obrovský výběr všeho od A po Z
+ některé druhy granulí v určitých gramážích dlouhodobě chybí přitom na jiných servrech jsou k sehnání běžně

Celkově bych obchod doporučila komukoliv kdo chce svému psovi dopřát kvalitní výběr hraček.granulí ve vysoké kvalitě, a ruzných doplnku pro psy. Za přijatelnou cenu kvalitní výrobek/cena.
| 22.11.2017 10:27
+ Komunikace ze strany obchodu
+ Nabízejí i zboží, které jiné obchody ne
- Objednané zboží nebylo k dispozici
- Jedna položka přišla podivně zašpiněná

| 22.11.2017 08:34
Obchod nemá nejnižší ceny, které obvykle na internetu hledám, ale velmi oceňuji individuální rady zkušeného chovatele a velký výběr kvalitního krmiva i ostatních potřeb. Perfektní komunikace.
| 21.11.2017 07:12
+ Široký sortiment
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Korektní jednání
+ Pomohou s vyřešením problému
+ Velmi ochotně poradí

| 10.11.2017 08:45
+ Rychlost dodávky
+ Cena výrazně nižší než v prodejnách
+ Informovanost ohledně stavu zásilky
- Nevýhoda nenalezena ;-)

Seriózní obchod, navzdory jeho názvu... ;-)
| 8.11.2017 15:30
+ Naprostá spokojenost

| 6.11.2017 19:52
+ super nakupování

| 3.11.2017 09:15
Objednávka byla vyřízena a vyexpedována abnormálně rychle, bez zbytečné komunikace navíc. Naprostá spokojenost.
| 17.10.2017 09:43
+ zboží skladem
+ rychlost dodání
+ vše co je potřeba pro výcvik psa
- vzhled a přehlednost stránek

Celkově jsem spokojena - dobrá cena, kvalita a rychlé doručení.
| 16.10.2017 20:37
Naprosto dokonalý eshop, nakupuji pravidelně, kvalitní zboží za přijatelné ceny, perfektní komunikace a rychlé dodání zboží. Je vidět, že to dělají lidé s láskou a péčí :-)
| 9.10.2017 09:18
Vyborna komunikacia, poradia a vysvetli vyhody/nevyhody krmiva pre konkretne plemeno. Siroky sortiment kvalitnych znaciek a produktov.
| 21.9.2017 20:22
+ Velký výběr zboží.
+ Přehledné stránky.
- U zboží je psáno skladem, ale ve výsledky dochází ke zjištění, že skladem není a je potřeba čekat déle ...
- Komunikace emailem maličko vázne, pokud se člověk ptá, čeká odpovědi.

S eshopem bych byla spokojená, nakupovala jsem na doručeni, problém s tím že jsem objednávala co bylo skladem a nakonec nebylo, byl vyřešen ochotně nabídkou jiné receptury stejné značky, peníze které jsem zaplatila kartou byly vráceny zpět, jediné co bych krom matoucí informace skladem vytknula je komunikace, zákazník čeká že na své otázky dostane odpovědi.
| 19.9.2017 04:50
+ zboží přišlo v pořádku a brzy

| 17.9.2017 09:58
+ Všechno bylo v poradku
- Zadba

Největší benefit je osobní přístup pana majitele
| 9.9.2017 12:32
Skvělá komunikace a bleskové dodání zboží. Vždy se prodejce snaží vyhovět jakýmkoliv požadavkům..rozhodně doporučuji všem !!!
| 1.9.2017 19:22
Mohlo by být lépe zabaleno!Divila jsem se,že v obálce nic nechybělo,když byla skoro rozlepená!!!
| 20.8.2017 17:21
Rychlé, korektní, velký výběr, spokojenost. Doporučuji. Vl.Neubert
| 17.8.2017 13:09
+ neuveritelne rychle vyrizeni objednavky a odeslani
- bohuzel nedorazil slibovany darek k nakupu

| 7.8.2017 07:08
Obchod by se měl vážně přemýšlet nad kvalitou přepravy zboží a poskytnout zákazníkovi jenom příjemné pocity z nákupu!
| 3.8.2017 19:21
+ Spolehlivost, rychlost

| 31.7.2017 08:23
Výhodné ceny Sleva na první nákup + avizované slevy za věrnost Zboží skladem Rychlost dodání zboží Informovanost ze strany obchodu o stavu objednávky a aktualizace
| 25.7.2017 08:32
+ rychlost
+ cena

budeme objednávat pravidelně.
| 23.7.2017 05:45
+ rychlost

| 19.7.2017 14:14
+ Oceňuji informace navíc v podobě zajímavých článků (přes ně jsem se dostala k nakupování zde).
+ Sortiment - některé značky jsem jinde nenašla.
+ O každém kroku ohledně objednávky obchod informuje e-mailem.
+ Dobré ceny

| 15.7.2017 09:47
+ Super cena granulí s dárečkem a s možností dalších bonusů do budoucna:-)

| 8.7.2017 21:54
Vracím se a nakupuji už poněkolikáté, nemám důvod měnit.
| 6.7.2017 18:18
+ rychlost, kvalita

| 22.6.2017 14:27
Perfektní servis, komunikace, odborné rady na webových stránkách i individuálně, věrnostní program, doprava zdarma, pružnost. Perfektní.
| 21.6.2017 13:31
spolehlivost rychlost dobrá komunikace jednoznačně mohu doporučit!
| 17.6.2017 09:27
+ Výrazné slevy na vybrané zboží po registraci

Rychle dodané zboží, snadné objednání, výhody po registraci. Jsem spokojená jak s výrobky tak kvalitou služeb.
| 16.6.2017 15:08
+ Rozumí tomu a poradí. Dobrá komunikace.
- Nemá.

100% spokojenost.
| 10.6.2017 12:30
+ Kvalitu za příjemnou cenu

| 4.6.2017 12:45
+ Dobra cena
- Nedokazu fakturovat na firmu na Slovensko, nekomunikuju.

Pre beznych spotrebitelov verim ze su OK, pre mna vsak nie.
| 29.5.2017 17:41
+ Skvělá cena, dárek (pytlíčky) moc potěšil :-)
- Žádné

Jsem velmi spokojený. Děkuji
| 29.5.2017 09:21
- Objednané zboží jsem obdržela za 10 dní, což je minimálně nepochopitelné, ale hlavně obtěžující.

| 22.5.2017 07:51
+ - velky výběr zboží,
+ - perfektní přístup k zákazníkovi
+ - na doporučení
+ - výhoda nákupu z domova
- - nevím o ničem

- doporučuji
| 14.5.2017 15:56
+ výhodná cena

kvalitní obchod, problémy a dotazy řeší obratem
| 13.5.2017 20:17
+ Moc se mi libi mnozstvi nabizeneho zbozi a jeho vysoka kvalita .Krasna prezentace ,uz se tesim ,az si nakup zopakuji :-)

Urcite se podivejte na stranky !!!
| 8.5.2017 15:31
- chybí sortiment pro akvaristy :-)

| 7.5.2017 12:37
+ Perfektní komunikace a orientace v krmivech
+ Jako největší výhodu ovšem spatřuji v rychlosti dodání. Odesílají ještě v den objednávky

| 5.5.2017 20:33
+ rychlé dodání, výborná komunikace
- žádné nemá

Lze jen doporučit.
| 5.5.2017 18:00
+ Okamzite odeslani zbozi.
- Mozna smluvni prepravce je slabinou. Ale za to sama firma nemuze. Pristup ridicu nemuze ovlivnit.

Doporucuji. Az me dojde zbozi,ktere jsem si objednala,nebudu vahat objednat u tohoto obchodu znovu.
| 17.4.2017 11:17
+ - rychlé dodání, jeden den objednám druhý mám doma
+ - dobrá komunikace - přesně vím, co se děje s mojí objednávkou
+ - kvalitní sortiment pro lovecké psy, který jinde nenajdu a poradí mi, když potřebuji
- - nenašla jsem

nakupuji pravidelně a doporučuji :-)
| 4.4.2017 17:26
Nakoupil jsem zde, protože byly k dispozici prakticky všechny věci, které jsem pro svého psa hledal. Zkušenost je dobrá, jistě ještě využiji První zkušenost ještě není moc vypovídající, ale byl jsem spokojen
| 3.4.2017 22:22
+ rychlost

dfobrý obchod
| 2.4.2017 11:05
- Bohuzel poprve jsem mela s nakupem problemy.Zbozi prislo celkem pozde nez jsem zvykla a nakonec prisli jine granule nez jsem chtela.Do ted ale dobre zkusenosti :(

| 31.3.2017 08:19
- Nemá aktuální dostupnost zboží

Zaplatila jsem hned po obdržení e-mailu ale poté mi bylo sděleno že zboží nemají ikdyz měli poznámku skladem a zda mi můžou nabídnout jiný. Souhlasila jsem,ale nabídli 2X dražší,tak jsem sehnala jinde a stornovala obj.Urgovala jsem 2X platbu ať mi pošlou zpět peníze,ale do dnes 31.3.2017 na účtě nula,nereagují ani na e- mail a je to už od 20.3.2017. Za mě tento obchod NE!!
| 28.3.2017 12:31
+ Rychlost dodání
- Zřejmě nekontrolují zboží před odesláním

Zboží dorazilo poškozené a vylité, dorazila tedy jen část balení. Byl to sirup za 400 Kč. Obchodu jsem odeslala fotky s poškozeným zbožím, ovšem neobtěžovali se zareagovat. Takže nakupovat už tam určitě nebudu.
| 26.3.2017 11:22
+ spolehlivost,rychlost
- zatím se žádná nevyskytla

příjemný nákup,široký sortiment,rychlé dodání
| 26.3.2017 10:41
+ Rychlé dodání zboží

| 20.3.2017 07:18
+ přehledný, rychlé hledání

Měli zboží, které jsme pořebovali Rychlé dodání, dobrá komunikace
| 9.3.2017 11:38
+ cena a rychlost dodání

| 6.3.2017 09:49
+ nakupuji z domu dovoz domu
- o zadnych nevim nakupuji po prve

mzslim ze je to dobry obchod
| 4.3.2017 21:05
+ spolehlivost
- žádné

vše OK
| 4.3.2017 16:28
+ Rychlost, spolehlivost, ceny
- zatím jsem nehladala žádné

Vždy příjemní, spolehliví, rychlí, okamžitá zpětná vazba, chovatelské ceny.
| 4.3.2017 15:14
+ Rychlá reakce prodejce a okamžité odeslání objednaného zboží
- žádné..

veliká spokojenost!!!Objednané zboží mám doma na druhý den vždy bez problémů mohu jen doporučit
| 21.2.2017 02:48
Doporučuji, nenastal žádný problém
| 20.2.2017 12:57
+ velký a kvalitní výběr zboží

| 16.2.2017 06:13
+ Rychlost a dostupnost informací
- ještě bych uvítala rozdělení pejsku ve filtru na granule mini, medium a maxi.

Obchod super a nyní věrnostní slevy super
| 15.2.2017 09:53
+ Rychlost dodání

| 14.2.2017 19:14
+ Vse perfektni.
- zadne

jen doporucuji
| 7.2.2017 22:13
+ Rychle jednani, spolehlivost, super komunikace
- Nevim o zadnych

Naprosta spokojenost
| 7.2.2017 12:43
+ velký výběr
- nemá

Zde nakupujte zboží, velký výběr a jsou rychlí v dodávce zboží
| 31.1.2017 22:38
- Zásilka nad 30 kg problém s váhou lépe rozdělit do dvou zásilek

| 28.1.2017 13:49
+ Cena. Výhodné balení granulí.

Vše ok.
| 16.1.2017 10:36
+ dobrá komunikace
+ ochota odpovídat na dotazy
- nevím

já jsem zatím spokojen
| 15.1.2017 21:21
+ Zboží je rychle odesláno.

Naprostá spokojenost.
| 7.1.2017 16:29
+ rychlost, zbozi ktere jinde neni
- nema

velice dobre
| 2.1.2017 13:56
+ Rychlost dodání, rychlá a vstřícná komunikace, nízké ceny.
- Nevím o žádných

Nakupuji pravidelně, a jsem spokojený, kvalita služeb neustále na vysoké úrovni. Doporučuji ostatním.
| 28.12.2016 13:14
- Objednala jsem zbozi skladem, okamzite jsem zaplatila platebni kartou a dosud zbozi nebylo odeslano. Chapu, ze byly Vanoce, ale od objednavky je to dnes jiz 7.pracovni den. Obchod mne ani neinformoval o tom, kdy budou objednavku odesilat.

| 20.12.2016 19:28
+ Perfektní komunikace
- zatím jsem neobjevila

doporučuji
| 19.12.2016 07:12
+ rychlá komunikace
+ perfektní služby
- žádné jsem nenašla

určitě doporučuji
| 17.12.2016 09:02
+ Super cena a rychlost dodání
- Nic

Za mě můžu jen doporučit. Super je i to, že vám hned a dobře poradí.
| 13.12.2016 23:36
Doporučuji
| 13.12.2016 09:08
+ - majitelé jsou sami chovatelé, a tak velmi dobře poradí s jakýmkoliv dotazem.

| 3.12.2016 10:30
+ Přehlednost, vyborna komunikace a ochota
- Žádné

| 29.11.2016 11:52
+ +++++ tak to být.
- nemá

| 19.11.2016 18:58
Pes žere granule ato je dost mlsnej.
| 17.11.2016 20:44
+ kvalitní zboží, rozumné ceny, maximální vstřícnost

mohu jen doporučit, mám dlouhodobou zkušenost
| 11.11.2016 12:09
+ Poradenství
+ Rychlost
- Prozatím nevím

Velká spokojenost s výběrem zboží a pružnost obchodu.
| 10.11.2016 14:42
+ Mají zboží které jinde nenajdete.
+ Příjemná a rychlá komunikace.
- Trochu delší dodací lhůta na zboží, které je označeno jako skladem.

Pěkný přehledný obchod se zbožím, které jinde neseženete.
| 8.11.2016 20:14
Naprosto bezproblémový průběh obchodu, zboží zde bylo za nejlepší cenu.
| 30.10.2016 21:06
- z objednávky nelze poznat zda posílají zboží na fakturační adresu, nebo do parcelschopu (požadavek byl na parcelschop).
- Jako zaregistrovaný mám prý nárok na slevu. Nevím kde ji uvést nebo uplatnit.

| 28.10.2016 19:22
+ Výhodné ceny. Možnost vyzvednutí zboží ve výdejním místě.
- Dlouhou dobu doručení.

Přes delší dodací lhůtu, doporučuji.
| 26.10.2016 14:06
+ Osobní řešení všech dotazů a velice individuální přístup

Osobní řešení všech dotazů a velice individuální přístup
| 24.10.2016 19:58
Dobrá nabídka, rychlé dodání, naše spokojenost.
| 22.10.2016 18:50
+ - zboží, které jsem neviděla v jiných nabídkách
+ -velký výběr zboží

- Doporučuji Váš obchod ostatním
| 22.10.2016 16:52
+ Rychlost, milá a rychlá komunikace, poradenství

Doporučuji!!
| 9.10.2016 15:54
+ Prizniva cena, okamzita reakce mailem, prijemny a velice ochotny majitel.
- Zadne.

Zatim vse o.k.
| 9.10.2016 09:13
- Dostali jsme zatím jen polovinu objednaného zboží. Jedno balení. Zaplatili jsme dva pytle a obdrželi zatím jen jeden. Váš pracovník nás ujistil, že druhý chybějící pytel odešle. Zatím jsme nic nedostali. Josef Jakubský Bohuslavice nad Metuji okr. Náchod

| 25.9.2016 09:02
+ Rychlost,doporuci a netlačí produkty,poradenstvi nejen o granulich

Jsem ráda,ze je!!
| 19.9.2016 12:16
Rychlé dodání zboží, doporučuji!
| 9.9.2016 12:30
+ potřeby pro lovecké psy

Nejčastěji nakupuji potřeby na lovecký výcvik, vždy si v obchodě vyberu. Přehledná nabídka zboží, odpovídající ceny zboží, rychlé vyřízení objednávky. Ano, obchod bych doporučila ostatním vzhledem k výše uvedenému.
| 5.9.2016 10:08
+ skvela komunikace, rychlost dodani zbozi

Objednal jsem 3 baleni Orijen Puppy Large. U nekterych ostatnich prodejcu byl problem, tam se sortimentem (nebyl na sklade), jinde s vyberem dodani atd. Zde vse bez problemu. Komunikace primo ukazkova, rychlost dodani dle slibeneho terminu. Vse jak ma byt. Co bylo domluveno a slibeno, bylo i dodrzeno. Preji mnoho stesti do dalsiho podnikani a CZ trhu vice takovych firem!!
| 4.9.2016 19:24
Perfektní. Ve středu večer jsem objednala, ve čtvrtek ráno zaplatila a v pátek už jsem měla zboží doma.
| 31.8.2016 16:17
+ přehledný,rychlý výběr v pohodlí domova
- -

supr
| 29.8.2016 16:04
+ Výborná komunikace.
+ Chovatelské slevy.
+ Poradenství.

| 29.8.2016 14:07
+ Rychlé dodání
+ Vyborná komunikace

| 28.8.2016 03:39
+ široká paleta produktů
+ zboží pro lovecké psy
- ---

rychlý bezproblémový nákup kvalitního zboží
| 26.8.2016 06:46
+ Jsem velice spokojena, poradili, posloužili :) rychlé dodání

| 22.8.2016 19:12
+ rychlost dodání a perfektní komunikace

Byla jsem celkem spokojená, ikdyž zboží - sáček s řasou dorazil protrhnutý, ale to mohl způsobit i dopravce.Krabice nebyla viditelně poškozena, ale jen přelepena na několika místech páskou.Takové zboží by chtělo raději ještě jeden obal-sáček navíc nebo více papírové drtě.Dovedete si asi představit ten "čurbes" při vybalování.
| 21.8.2016 21:40
+ Levné,rychle,ochota personalu
- Zatím žádné

Velmi vyhovujici
| 11.8.2016 13:46
+ Přehlednost, skvělá komunikace
- Netuším zatím

Doporučuji, bez problémů
| 8.8.2016 11:48
+ Majitel rád přes chat poradí, případně zjistí informace k produktu které hledáte. Komunikace je bezproblémová a velmi vstřícná.
- Zatím jsem žádné neobjevila

Široký sortiment zboží Novinky, které u jiného dodavatele neseženete Vstřícný a ochotný přístup, komunikativnost Rychlé dodání
| 6.8.2016 09:19
+ Dobrý výběr
+ Perfektní komunikace (vzhledem k blízkosti obchodu jsem měl zboží doma cca 1.5hod po objednání)

| 4.8.2016 17:57
+ Vynikající komunikace, rychlé vyřízení objednávky, zboží dorazilo řádně zabalené.
- Nemá!

Mohu doporučit! Opravdu spolehlivý obchod.
| 16.7.2016 18:22
+ Komunikace
- Nic

Jen do toho
| 10.7.2016 18:26
Spokojenost
| 7.7.2016 14:11
+ rychlé dodání, dárek navíc, doprava zdarma, komunikativnost a ochota řešit problém

spokojenost, doporučuji
| 27.6.2016 10:44
+ kvalitní zboží
+ rychlý nákup z domova
+ platba kartou online

Prostě to nemá chybu Doporučuji
| 26.6.2016 12:36
+ rychlost
- zatim zadne

supr
| 18.6.2016 18:29
+ Férové jednání
+ Ceny
+ Doprava
+ Komunikace
- U zboží mají napsané skladem ale není to tak

Jsem spokojena i když zboží přišlo později než jsem očekávala
| 13.6.2016 09:42
Opravdu bezvadný eshop se skvělou nabídkou. Obchod vždy proběhne bleskově. DĚKUJI a ráda všem DOPORUČUJI.
| 1.6.2016 10:44
+ rychlost, výběr, ceny

| 18.5.2016 10:03
Doporučuji. Navíc jsme dostali pixli na granule zdarma.
| 16.5.2016 09:34
+ Dobrá cena. Široký sortiment.

| 14.5.2016 23:19
+ Super vsestranny servis!!
- Xxx

Super nakup pro psy...
| 13.5.2016 22:53
+ Našla jsem vše, co jsem potřebovala a navíc za velmi dobré ceny.
- Nevím o žádné

Našla jsem vše, co jsem potřebovala za velmi dobré ceny. Komunikace výborná, zboží jsem měla doma druhý den. Doporučuji
| 12.5.2016 21:12
+ kvalita za dobrou cenu

Doporučuji, není žádná výtka.
| 6.5.2016 11:10
+ Vyberu si zboží v klidu domova

Na tento obchod jsem natrefila na internetu náhodou.Doporučila bych ho každému, rychlost, zboží v pořádku.
| 4.5.2016 10:32
+ rychlost
- přesnější popisky u obrázku zboží, zvláště popis barvy, monitor máme nastavený každý jinak a pak nemusí odpovídat požadovaná barva

doporučuji,rychlost a komunikace se zákazníkem na dobré úrovni
| 2.5.2016 22:05
+ komunikácia so zákazníkom
+ rýchlosť dodania
+ cena dopravy
+ možnosť zvoliť si z viac druhov dopravy balíku
- žiadne

Bol to prvý nákup, ale za seba len odporúčam. Rýchla odpoveď na dotaz, veľmi rýchle dodanie (ani nie 2dni od objednania) a doprava prakticky zdarma.
| 27.4.2016 11:25
+ sortiment, který jsem jinde nenašel nebo za vyšší cenu

doporučuji
| 23.4.2016 16:03
+ Vše jak má být
- Nevím

Vše OK
| 2.4.2016 20:40
+ - pěkné jednání po telefonu

| 2.4.2016 12:59
+ přijemne ceny vystupovaní,majitel ochotný vstřicny!!!!!

Super obchod.
| 30.3.2016 13:46
+ Rychlost a přesnost dodavky.

| 19.3.2016 21:31
perfektní komunikace!!!
| 10.3.2016 11:09
+ nabízí to co potřebuji

| 28.2.2016 10:04
+ Maji skladem zbozi, ktere jinde nemaji
- Nevim o zadnych

Perfektni komunikace s kmotrem, za me super e-shop
| 25.2.2016 08:37
+ přehlednost a dobré ceny
- žádné

doporučuji, vše proběhlo bez problémů
| 20.2.2016 18:04
+ Rychlost,dobrá cena

Jedna z nejlevnějších cen a velice rychlá dodávka
| 20.2.2016 11:52
Jsem s nákupem na psí mafii velice spokojená a určitě se tam ráda vrátím. Komunikace s majiteli obchodu byla velmi milá a bez problémů. Určitě všem moc ráda doporučím
| 16.2.2016 12:49
+ Rychla dodávka.
- Nevím.

Doporučuji.
| 12.2.2016 14:54
+ Dobré ceny, přehlednost e-shopu
- Žádné

Všem doporučuji, skvělá komunikace, když si nevíte rady , tak vám poradí atd, prostě v pohodě :) Spokojenost max.
| 8.2.2016 13:39
+ Velký výběr
- Delší dodací lhůta

Vše ok, jenom obojek přišel až za týden.
| 8.2.2016 10:03
+ Nejvýhodnější cena.
+ Doprava zdarma.

Velká spokojenost, mohu doporučit ostatním.
| 1.2.2016 12:24
+ spolehlivost, výborná komunikace
- zatím nezjištěny

Vřele doporučuji, i cenově.
| 30.1.2016 12:59
+ Výborná komunikace, rychlost dodávky, kvalitní zboží.

| 25.1.2016 05:59
+ -přehlednost
- -žádné

-nakupuji zde pravidelně a jsem maximálně spokojena
| 15.1.2016 15:40
+ Bajecna je moznost konzultace dotazu s online poradcem, ktery reaguje velmi rychle a ochotne i v pozdnejsich hodinach.
- Obchod zadne, jen zbozi prislo v roztrhane krabici a konzervy byly zdeformovane. Dopravce se ke zbozi nechoval prave citlive... nicmene znicene nebylo.

| 10.1.2016 16:07
+ Rychlost, přesnost, preciznost vyřízení objednávek. Když potřebujete, vždy ochotně poradí.
+ Téměř nepřetržitá dostupnost obchodu.
- Žádná slabina mě nenapadá.

Všechny mé níže uvedené komentáře jsou doporučující!!! Příprava zboží k expedici - balení. Rychlost a přesnost dodávek. Přehlednost webových stránek. Komunikace se zákazníkem. Ochota poradit.
| 8.1.2016 22:42
Chapu, ze mezi svatky to s dodanim bylo obtizne. Ale pokud mi prijde email, ze zbozi odeslou "zitra, tedy 30.12." A ve skutecnosti ho odeslou az 4.1., je neco spatne. Me to docela nastvalo.
| 28.12.2015 12:21
+ přivezete až do domu

Doporučuji, rychlé a spolehlivé
| 25.12.2015 15:47
+ dobré ceny

doporučuji
| 15.12.2015 10:29
doporučuji, s nákupem vždy spokojenost
| 15.12.2015 07:42
+ Přehled zboží
+ Aktuální ceny
+ Nakupoval jsem pro dobrý přehled zboží
+ Velký výběr
+ Dobré ceny

Důvody jsem udal již výše v dotazníku Mé zkušenosti s jiným obchodem nejsou pokaždé dobré Ano doporučuji tento obchod ostatním,kteří chtějí dát svým čtyřnohým kamarádům dobré věci.
| 12.12.2015 15:26
+ Rychlost a spolehlivost
+ Dobré ceny
+ Široký výběr sortimentu pro profi práci se psem

Nabídka kvalitního zboží za dobré ceny. Opravdu bleskové vyřízení objednávky i při platbě převodem. Určitě doporučuji tento obchod pro nákup Je spolehlivý
| 6.12.2015 19:57
+ objednávala jsem cíleně zboží, jinak mám svého dodavatele na krmení
- nevím

| 2.12.2015 16:49
+ Rychlost dodání,pěkné ceny

Moc děkuji za rychlé zaslání,všem doporučuji!!!
| 30.11.2015 16:59
tovar prisiel rychlo a neposkodeny, bezproblemova komunikacia, vsetko v poriadku som nadmieru spokojna
| 27.11.2015 08:30
doporučuji
| 24.11.2015 13:52
- Špatná komunikace s dodací služkou PPL

| 23.11.2015 20:43
+ Rychlé dodání, skvělá domluva :o)

| 22.11.2015 12:39
+ nákup z domova
- já na ni ještě nepřišla

| 12.11.2015 14:02
+ Rychlost,
+ ochota,
+ vstřícnost,
+ přijatelné ceny,
+ slevy pro CHS.

Jednoduchý, bezstarostný obchod. Zvýhodnění CHS. Velice doporučuji všem!!!
| 7.11.2015 18:30
+ Kvalita, komunikace, spolehlivost, rady na FB

Výborný.
| 6.11.2015 10:34
+ Prehledny a dobry vyber kvalitnich krmiv a doplnku

Pohodovy eshop, prijemna komunikace
| 2.11.2015 08:22
+ odbornost a šíře sortimentu, poměr kvalita x cena

Mafii doporučuji všem, kdo se ptá na psí e-shop
| 27.10.2015 11:37
Kvalitni hracky za priznive ceny
| 24.10.2015 18:00
+ Pěkná kosmetika,
+ Pohodlí objednání z domova

Jsem s výrobky spokojená Dopručuji
| 24.10.2015 11:07
+ Individuální přístup k zákazníkům. Domluva opravdu na 1***. Opravdový odborníci. Široký sortiment. Možnost chovatelských cen

Mohu jen doporučit! Obchod nemá chybu!!!
| 22.10.2015 15:09
+ cena, doba doručení
- -

výběr dobrý, dodání rychlé ale ke granulím jsem měla dostat dárek vepřová střívka a ten nedorazil :(
| 12.10.2015 08:44
+ Rozhodla cena!
- Jeden kus na skladě!

Dobrý,dojde do týdne a až před dvěřě.
| 11.10.2015 12:04
+ Vše pro vašeho pejska v jednom e-shopu
- nemá :D

| 28.9.2015 20:31
+ kvalita produktů, rychlost a spolehlivost dodání.
- Prozatím jsem žádné neobjevila

| 27.9.2015 13:13
+ úžasná rychlost
+ levná doprava
- nevím o žádných

plná spokojenost doporučuji svým známým
| 26.9.2015 15:29
+ Rychlost
- Na stránkách je uvedeno: při objednání nad 1000 Kč dárek..... U 2000 Kč už to asi neplatí....

Spokojenost
| 19.9.2015 10:28
+ Rychlost a cena.

| 17.9.2015 15:59
velmi spokojená všem nakupujícím doporučuji
| 13.9.2015 16:14
+ Vše je jak má být
- Nevím

Vše OK
| 9.9.2015 07:58
+ nákup v obchodě jsem si vybrala podle ceny produktu, který jsem sháněla
- obchod jsem vůbec neznala-málo reklamy

s nákupem jsem spokojena, mohu doporučit
| 7.9.2015 11:29
+ Dobrá komunikace s obchodem
- Balení granulí Acana Dog Chicken & Burbank Potato 18 kg dorazilo otevřené a částečně vysypané v přepravní krabici....snad chyba přepravce.
- Chybí dodání českou poštou, které je vhodnější pro pracující lidi.

Nákup mě zklamal, protože zboží dorazilo poškozené a prozatím bych obchod nedoporučovala mým známým. Majitel telefonicky slíbil slevu při příštím nákupu.....
| 1.9.2015 13:39
+ rychlá dostupnost veškerého zboží
- Dopravce, který mi oznámí půl hodiny předem příjezd a dodání zboží není ideální. Pracující člověk se nemůže uvolnit z práce aby na zavolání seděl doma a přebíral zboží. Chybí zde dodání českou poštou, které považuji za nejideálnější řešení.

| 17.8.2015 13:30
Rychle vyrizeni objednavky, kvalitni zbozi
| 17.8.2015 09:40
+ rychlost dodání
+ zboží je skladem

doporučuji
| 8.8.2015 16:34
Dobré ceny.Dobrá komunikace
| 3.8.2015 08:49
+ Přehledný e-shop
+ Majitel e-shopu vždy když je potřeba poradí
- Na žádné jsem nepřišla

Celková spokojenost, doporučuji všem ostatním.
| 2.8.2015 11:12
+ Granule jsou v originálu
- Složení a cena pří hledání granulí moc zamotané

Kvalitní a brzké vyřízení objednávky . Co je hlavní chutná našemu Tonymu.Možná by to chtělo i konzultaci o granulích co nejlepšího vybrat./možná namítnete veterinář/ Rychlé dodání ,vyřízení objednávky ochotné. Jistě bych dopotučila.
| 28.7.2015 13:31
+ Žádné výhody jsem nenašla :(
- Tento e-obchod na mě působí velice neprofesionálně a chaoticky.

Objednala jsem si ručník COOL 'N Dry Pet Shammy velký 43x68,5cm Barva: Fuchsiová - přišel mi flekatý a úplně plesnivý ručník, přesto,že ručník je v průhledném obalu a lze před odesláním provést jeho vizuální kontrola!!!! Zboží jsem ihned poslala zpět s tím, že mi bude zaslán ručník nový, ten ovšem nedorazil, protože byl poslán na jinou adresu jiné osobě. Už je to 14.dní od vytvoření objednávky a jsem stále bez objednaného ručníku. Obchod rozhodně nedoporučuji, toto byl můj první a také poslední nákup.
| 28.7.2015 08:23
+ rychlost, kvalita
- bez připomínek

Jsem velice spokojena. Okamžitá reakce na objednávku, v případě jakéhokoliv dotazu okamžitá reakce a pomoc. Jsem s tímto obchodem velice spokojena.
| 27.7.2015 15:29
+ přehlednost zboží, dobrá spolupráce, zboží které odebíráme mají na skladě a je u nich dostupné, přijatelné ceny
- zatím o žádných nevím

| 26.7.2015 13:57
+ Vždy střícní, ochotní, rychlí.
- žádné

Vždy ochotní pomoci, poradit, vstřícnost, rozumné ceny, jak pro chovatele tak pro útulkáčky :-)
| 20.7.2015 12:06
+ Výběr,rychlost...
- Nemá

Jsem velice spokojen,mohu jenom doporučit...
| 20.7.2015 11:11
+ balík nevážil 6,8kg, ale měl o 0,40dkg méně

obchod je rychlý doporučuji ostatním zklamalo mne, že váha není, jak by měla být
| 19.7.2015 12:30
+ ochota pomoci s výběrem
+ vstřícné jednání
+ slevy pro chovatele
+ nabídka kvalitního krmiva pro pejsky i kočičky

| 17.7.2015 16:37
+ -Přehled prodejce o zboží
+ -Schopnost doporučit dobové trendy
+ -Slušné ceny a velmi dobrý výběr
- -žádné jsem neshledal

Velmi dobrá komunikace s prodejcem. Je ochotný se vším poradit a doporučit vhodné produkty pro vašeho psa (dle plemena). Webové stránky pro objednání zboží jsou přehledné a dodání zboží bylo velmi rychlé a bez závad. Za mě mohu obchod doporučit a nebudu váhat nákup v tomto obchodě zopakovat.
| 13.7.2015 09:59
+ široký sortiment, dobrá cena, doprava zdarma

doporučuji
| 12.7.2015 13:27
+ Sleva pro chovatelské stanice.

Jsem spokojený pravidelný zákazník. Výborná komunikace obchodu se zákazníkem.
| 7.7.2015 09:24
+ Rychlé vyřízení, u některých položek doprava zdarma, nabídka kvalitního krmiva pro psy a kočky.
- Stránky by mohly být přehlednější.

Rozhodně doporučuji.
| 6.7.2015 17:37
+ Skvele ceny, doprava zdarma.

| 27.6.2015 13:48
+ dobrá komunikace, dobré ceny
- nevím o ničem

Určitě doporučuji k nákupu!
| 22.6.2015 11:27
+ rychlost dodání
+ komunikace obchodu
+ šířka sortimentu

| 19.6.2015 13:39
+ Velmi dobrá a rychlá komunikace, rychlé dodání. Můžu jen doporučit.

| 10.6.2015 22:40
- nevím

spokojenost
| 1.6.2015 07:20
+ dobrá cena, ke granulím dárek
- -

doporučuji
| 1.6.2015 06:00
Rychlé dodaní, perfektní komunikace.
| 31.5.2015 18:48
V tomto obchodě jsem nakoupila poprvé a jsem spokojena. Přijatelné ceny, přehledný obchod a rychlé odeslání. Rozhodně doporučuji a nakoupím zde opět.
| 26.5.2015 18:40
Doporučuji.
| 24.5.2015 21:46
+ široký sortiment
- nevím

Všem doporučuji, našla jsem granule pro citlivé psy bez obilovin,skvělá komunikace, okamžité dodání,
| 18.5.2015 09:49
+ chovatelské slevy, kvalitní granule

| 30.4.2015 15:49
+ Velice slušné jednání.
- Trochu mi vadí delší dodací lhůta.

Spolehlivost, ochota, slušné jednání.
| 27.4.2015 22:10
+ široký sortiment
- o žádných nevím

mohu jen doporučit, sama tam jistě ještě nakoupím.
| 23.4.2015 09:02
+ Teměř kompletní sortiment "psího" zboží.
- Zatím jsme žádnou slabinu nezaznamenali

Zkuste to, nebudete zklamáni
| 21.4.2015 10:05
+ rychlé dodání
+ výborná komunikace
+ svižné vyřízení záměny zboží (chyba v dodávce)
- slabiny neshledávám

Doporučuji, provozovatel e-shopu se o svůj e-shop aktivně stará a je zde rychlá komunikace.
| 17.4.2015 13:44
+ kvalitní krmivo
+ velký výběr od mnou zvolené značky
+ dárek ke krmivu
- Jednoznačně doprava - nemožnost využít Českou poštu! Negativní zkušenosti s firmou PPL - problematická komunikace, dodání poškozeného boxu za 220,-Kč ( prasklé víko).

Nabízené zboží je velmi kvalitní a jsem s ním spokojena. Ovšem pokud toto krmivo seženu příště za stejnou nebo podobnou cenu jinde, kde si ho budu moci objednat poštou, nakoupím raději tam.
| 21.3.2015 08:55
+ Zboží jsem dostala do 24 hodin, což hodnotím jako hlavní výhodu tohoto obchodu.

| 9.3.2015 21:08
+ Dobrý výběr :-)

Vše standardní :-) Není ceho se bát.
| 9.3.2015 10:10
+ Mají široký výběr krmiv.
+ Dobré ceny.
+ Komunikují

Dobrá zkušenost, nakupuji pravidelně. Velký výběr a dobrá cena. Zavolají, když něco není a doporučí náhradu. Zboží je vždy doručeno brzy a v pořádku. Doporučuji ostatním.
| 8.3.2015 21:36
+ přehlednost stránek,krátké dodací lhůty,rychlá doprava

super
| 7.3.2015 20:14
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé dodání

| 3.3.2015 11:59
+ - rozmanitý výběr kvalitních granulí
+ - široký sortiment zboží
+ - rychlé dodání zboží
- netříděné zboží dle značek

rozmanitý výběr kvalitních granulí, široký sortiment zboží, rychlé dodání a bonusy v podobě dopravy zdarma nebo pamlsků zdarma
| 1.3.2015 17:45
+ neplatím poštovné ,rychlá dodání
- žádné

super obchod
| 26.2.2015 10:44
+ kvalita zboží
+ dodací lhůta
- nevím, žádné podstatné slabiny nemá

Perfektní
| 23.2.2015 19:25
+ ochota poradit a vybrat optimální zboží
- zatím o žádných nevím

majitel je vždy ochoten poradit a má přehled obchod je dobře zásobený dobré ceny
| 23.2.2015 09:12
Jsem spokojená.
| 23.2.2015 08:59
+ obsahlost nabidky zbozi, obchod provozuje pejskar, takze ma prehled o svem zbozi a dovede poradit.

Absolutni spokojenost jak s terminem dodani,dle meho mineni nemohly penize ani dorazit a uz se posilalo :) jasne oznacene zbozi ktere je skladem a opravdu skladem je ne jako se stava u jinych obchodu ze sice je na sklade, ale trva tyden nez se z toho skladu doveze do prodejny a pak se teprve rozesila.
| 20.2.2015 08:59
+ Výběr granulí, rychlé dodání

Doporučuji
| 10.2.2015 10:00
- Láká , že je zboží skladem i když není

Jelikož jsem ztracela čas vyplněním objednávky, která pak byla zrušena z důvodu, že není zboží skladem zde již rozhodně nic nekoupím.
| 6.2.2015 17:56
+ Zboží pro lovecké psy
+ Vynikající komunikace
+ Velmi rychlé doručení
- Horší přehlednost

| 4.2.2015 12:47
+ Spolehlivost a rychlost
- Nevím o žádných

Rozhodně doporučuji
| 2.2.2015 11:47
+ Výborná komunikace s majitelem.
- Nemá slabiny.

Vřele doporučuji. Pokud si nevíte rady s výběrem granulí, pan Incédi poradí rád a hlavně dobře.
| 31.1.2015 13:54
+ Dobrá komunikace, rychlá dodací lhůta.
- Nemá

| 30.1.2015 10:14
+ Rychlost dodání a nabídku velmi kvalitních granulí, které jsou i rozvažované po 1 kg.
- Pro mě žádné.

Celková spokojenost, opakované nákupy. Nemám co vytknout.
| 27.1.2015 09:12
+ perfektní komunikace,rychlost, ochota, naprostá spolehlivost,přehlednost stránek, široký sortiment a vynikající poradenství stran výživy

vřele všem doporučuji
| 26.1.2015 09:54
+ skělá komunikace, skvělý poměr cena/kvalita produktů, dobrý výběr
- nic co bych vytkl

Milý obchod, skvělá komunikace, vyšli mi vstříc, po výplatě nákup provedu.
| 26.1.2015 09:00
+ Psí mafie nabízí kvalitní produkty za dostupnou cenu.

| 22.1.2015 13:12
+ ochota, sortiment, chovatelský program
- žádné

| 20.1.2015 07:40
+ Individuální přístup k zákazníkům!

Vřele doporučuji! Vždy mi zde vyšli vstříc!
| 19.1.2015 15:37
Zboží dorazilo včas a v pořádku,byla jsem spokojená .
| 19.1.2015 14:03
+ Velký výběr granulí pro pejsky.
+ Příjemné jednání.
+ Umí poradit.
- Ne vždy je všechno zboží skladem, zákazníka o tom včas informují.

Nakupuji zde pravidelně, jednání příjemné, ceny pro chovatele taky. Pokud nemají zboží skladem, vždy dají vědět. Mají přehled o kvalitních granulích, ochotně poradí.
| 18.1.2015 09:25
+ široký sortiment a rychlost dodání

| 17.1.2015 13:55
+ skvělý servis a ceny
- -

Spolehlivost, vstřícnost, rychlost, dobré ceny.
| 14.1.2015 12:18
doporučuji
| 9.1.2015 14:13
+ Výborná komunikace, ochota, doporučuji

| 9.1.2015 13:03
+ Rychlý a profesionální servis, vždy ochotní poradit a pomoci, rychlé dodání

| 9.1.2015 09:18
+ Rychlost, ochota

Výborný
| 7.1.2015 10:40
Výborně, poradí. Doporučuji.
| 1.1.2015 16:25
+ Dobré ceny a zboží
- Menší výběr

Ok
| 31.12.2014 11:22
jednoduše a rychle
| 28.12.2014 13:13
+ Skvele zbozi za dobre ceny

Rozhodne doporucuji
| 27.12.2014 18:28
+ Pokud, by nevázla přeprava, tak velmi rychle vyřízená objednávka
- žádnou jsem neobjevila

Spolehlivost, dobře a ochotně poradí a rychlost. Velká znalost složení všech prodávaných výrobků.
| 23.12.2014 22:40
výborná komunikace ze strany obchodu o možnosti výměny zboží
| 23.12.2014 10:05
+ Perfektní - osobní přístup, ochota, mohu jedině doporučit!
- žádné

Doporučuji!
| 22.12.2014 17:29
+ PŘEHLEDNOST E SCHOPU, ŠIROKÁ NABÍDKA ZBOŽÍ, EXTRA RYCHLÉ VYŘÍZENÍ
- ŽÁDNÉ

Skvělý shop, komplexnost, odborná rada, rychlé vyřízení
| 22.12.2014 01:01
+ spolehlivost
+ široký sortiment pro výcvik psa
- nemá

super bezproblémový obchod
| 21.12.2014 12:44
+ Skvělá komunikace, rychlé vybavení, nabízené zboží
- Žádné

S obchodem mám jen výborné zkušenosti, proto mohu jen doporučit! :)
| 20.12.2014 19:33
+ zatim nemužu posoudit
- zatim nemužu posoudit

dobry
| 15.12.2014 07:47
+ Spolehlivost, kvalita zbozi

Viz vyse
| 13.12.2014 11:14
+ Sortiment, rychlost, osobní přístup k zákazníkům.

Vřele doporučuji jak majitelům loveckých plemen, tak ostatním.
| 9.12.2014 18:24
+ Zadne
- Komunikace a dodaci doby

Doporucuji nakoupit jinde
| 7.12.2014 11:42
+ Chovatelská sleva
+ Dodání do druhého dne
+ Komunikace s obchodem

| 6.12.2014 12:42
+ Dobré ceny
+ Rychlé dodání zboží
+ Obchod má v nabídce zboží, které jiné obchody nenabízejí

Dobré ceny Rychlé dodání zboží Obchod má v nabídce zboží, které jiné obchody nenabízejí
| 5.12.2014 12:00
+ Kvalitní zboží, ochota při výběru, cena, vstřícnost, expresní rychlost dodání.
- Nemám žádných připomínek.

Viz výše
| 1.12.2014 22:33
+ velký a kvalitní výber zboží
+ přijatelné ceny

| 29.11.2014 13:43
+ dobre ceny
+ vyber zbozi
- zadne ,byla jsem spokojena

velmi spokojena
| 20.11.2014 10:36
+ poradenství, rychlá komunikace, rychlá dodávka zboží

super
| 11.11.2014 21:54
+ bezkonkurenčn ceny
- nevím o ničem

super :)
| 11.11.2014 10:16
+ Rychlost, vstřícnost, příjemná komunikace

Rozhodně doporučuji, jsem velmi spokojená
| 9.11.2014 20:07
+ pastevecke pistalky

| 8.11.2014 14:44
+ Rychlost dodávky a výborná komunikace.

| 7.11.2014 14:42
+ Rychlost dodání
+ Doprava zdarma
+ Dárky zdarma
- Žádné

| 3.11.2014 13:59
+ Široký sortiment. Nabízí značky, které preferuji a u nich nejlepší ceny.
- Nevím o žádných.

Doporučuji.
| 2.11.2014 09:45
+ Rychlost, komunikace, spolehlivost
- O zadnych nevim

Doporucuji, jsou to odbornici
| 1.11.2014 08:57
střídám dva obchody pravidelně a jeden z nich je Psí mafie.
| 30.10.2014 09:20
+ Přehlednost, široká nabídka
- Nic

Dobrá zkušenost- rychlé korektní jednání.
| 20.10.2014 13:05
+ Spolehlivá komunikace, rychlé dodání :-)

| 19.10.2014 19:48
+ přehlednost
- nabízeno zboží, které není k dodání

| 18.10.2014 11:23
+ Spolehlivost, ochota
- snad jen že není nafukovací a nemůže mít všechno zboží co psí společníci potřebují :)

Bezstarostný nákup. Příjemný prodejce, který vyjde vždy vstříc!!!
| 14.10.2014 12:19
+ Osobni zkusenosti se sortimentem

Profíci, kteří se věnují výcviku psů a mají vše potřebné pro náš sport.
| 14.10.2014 11:50
Obchod proběhl bez problémů, zboží dorazilo v pořádku, jen krabice, ve které zboží bylo, byla roztrhaná, za to nemůže prodejce ale přepravce. Vodítka uvnitř nebyly vůbec poškozené. Rozhodně bych tento obchod doporučila ostatním, vodítka jsou opravdu kvalitní.
| 12.10.2014 18:22
+ rozsypávané krmivo

Zboží dorazilo v pořádku a nečekaně rychle. Obchod určitě doporučuji.
| 9.10.2014 14:21
+ ceny
+ některé zboží s dopravou zdarma
- V mém případě to byla doprava - bez upozornění stál dopravce u domu, v tu chvíli jsem nebyla doma, odmítl mi balík podruhé doručit s tím, že mi ho nechá na sběrném místě, ať si ho vyzvednu. Jednalo se o 12kg pytel a že nemám auto ho nezajímalo.

Obchod jako takový je bez problémů, proto doporučuji.
| 9.10.2014 11:01
+ rychlé dodání zboží
+ pamlsky navíc

doporučuji tento eshop
| 6.10.2014 09:23
+ Rychlé vyřízení, doprava zdarma
- Mohla by být doprava zdarma již od nákupu nad 500Kč

| 5.10.2014 11:21
Přijatelné ceny,vstřícné jednání.Byla jsem spokojena.
| 3.10.2014 11:37
+ zboží důležité pro moje hobby
- --

v pohodě
| 30.9.2014 14:25
+ Prehledny web
- .

| 30.9.2014 12:25
+ originalita výrobku

Jsem spokojena a určitě nakoupím zas..
| 29.9.2014 09:57
+ ochota
+ komunikativnost
+ vstřícnost
- nenašla jsem

maximální spokojenost rychlost dodání mě až překvapila :)
| 27.9.2014 13:54
+ skvělá komunikace
+ rychlost v dodání zboží
+ vstřícnost
+ ochota
- žádné

VŘELE DOPORUČUJI!! NEJLEPŠÍ OBCHŮDEK PRO PEJSKY A OSTATNÍ ZVÍŘÁTKA :-)
| 23.9.2014 16:18
+ Přehledné webové stránky.
+ Velký sortiment zboží.
+ Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.

V obchodě jsem nakoupila na základě doporučení ostatních zákazníků. Jsem s nákupem velice spokojena, sehnala jsem na jednom místě vše, co jsem v danou chvíli potřebovala. Navíc probíhala akce bez poštovného, což je vždy milé. Komunikace obchodu je bezvadná. Zboží mi přišlo, dá se říci, obratem a v naprostém pořádku. Určitě u tohoto obchodu zůstanu a budu i nadále využívat těchto služeb. Všem opravdu doporučuji!!
| 15.9.2014 12:11
+ dodávka zboží je bleskurychlá
- nic

| 14.9.2014 18:08
+ Rychlost dodání.
+ Velký výběr.
+ Dárek k pytli granulí.

Doporučuji.
| 11.9.2014 09:10
+ Přehledny eshop

Komunikace a dodaci doba vyborna. Nakupuji a doporucuji.
| 8.9.2014 07:21
+ -perfektní komunikace
+ -pokud PPL nedoveze jako mně zboží do Teplic místo do Brna, tak je to úžasná rychlost, ale to není ovlivnitelné obchodem

-vřele doporučuji, majitel je chovatel psů a vždy poradí s jakýmkoliv dotazem
| 6.9.2014 20:17
+ Tel. Konzultace a vstřícnost !
- Nemá.

Nemá chybu, vřele doporučuji !
| 24.8.2014 15:26
- je pro mne náročné odnest dva dvanáctikilové
- balíky zabalené dohromady,4kg je hodně.

| 18.8.2014 06:21
+ Výborná komunikace,rychlé dodání,naprostá spokojenost!!!

Perfektní!
| 17.8.2014 09:19
+ Rychlost, kvalitní informace,

Celková spokojenost. Doporučuji ostatním
| 9.8.2014 13:58
+ rychlost dodání,super komunikace
- o ničem nevím

naprosto mi vyhovuje
| 3.8.2014 12:08
Obchod mi byl doporučen a opravdu nelituji, že jsem zde nakupovala. Mají velký výběr, zboží je kvalitní, dodací lhůta je uspokojivá. V případě nejasností je komunikace s obchodem perfektní! Vřele doporučuji!
| 1.8.2014 18:01
Velký výběr, dobré ceny a krátká dodací lhůta.
| 1.8.2014 13:19
+ Možnost objednání granulí v menším objemu
+ široký sortiment doplňků
+ výběr kvalitních značek

Obchod rozhodně doporučuji. Velmi ochotné a rychlé jednání. Balík dorazil v pořádku se všemu náležitostmi.
| 28.7.2014 15:43
+ Skvělá komunikace, rychlost dodání zboží

| 27.7.2014 11:39
Skvělé
| 21.7.2014 18:15
Pištalka mi prisla s jinym cislem nez jsem zadala tudiz pro meho osa nevhodna uz slysi na jinou... A prosila jsem o dodani pred vikendem z duvodu darku ktery tam byl a zbozi bylo doruceno az v pondeli.... Jinak vse vporadku ceny i stranky jsou pekne ;)
| 21.7.2014 10:44
+ Široký sortiment + nečekaný dárek :)
- nevím o žádné

Jenoznačně doporučuji, až budu zase něco potřebovat, určitě se na obchod obrátím znovu
| 19.7.2014 12:54
Skvělé ceny,dobrá přehlednost,rychlé dodání
| 19.7.2014 11:44
+ spolehlivost, rychlost, cena
- -

Vždy vstřícní a spolehliví
| 18.7.2014 21:45
+ moznost zakoupit krmivo v mensim baleni, nez 12 kg

| 18.7.2014 14:37
+ Velký výběr a dáreček :-)

| 18.7.2014 14:27
+ Přehlednost zboží
- Mrzelo mě, že obchod nabízí dodání zboží přes službu PPL nebo In-Time. Postrádala jsem Českou poštu. Pracuji daleko od domova a tak, i když jsem mohla balík převzít v úterý, vzhledem k mé práci jsme se museli dohodnout až na čtvrtek, což mě mrzelo. Vyšší poštovné.

| 18.7.2014 14:27
+ + Rychlost dodání
+ + Skvělá komunikace, profesionalita, vysoký stupeň znalostí o produktu atp.
+ + Široký sortiment
+ + Dárky k nákupu
+ + Doprava zdarma u krmení pro psy

Naprosto DOPORUČUJI!
| 14.7.2014 09:27
+ SEHNALA JSEM ZDE SPEC.POMŮCKU PRO VÝCVIK, KTERÉ NENÍ DOSTUPNÉ V JINÝCH OBCHODECH
- NEGATIVNÍ ZKUŠENOST NEMÁM

BYLA JSEM SPOKOJENA
| 13.7.2014 20:02
+ ochota,jistota,rychlost
- nevím o nich

doporučuji
| 12.7.2014 09:29
+ Specifické zboží,které jinde nekoupím
- Dopravní společnost...platila jsem převodem a balík našla sousedka na schodech.

Obchod a komunikace s nim naprosto skvělé.Určitě znova nakoupím a doporučuji ostatním.
| 10.7.2014 12:26
+ komunikace, výhodné chovatelské ceny,
- nelze zatím platit kartou

doporučuji
| 7.7.2014 09:22
+ Cena

Doporučuji
| 2.7.2014 19:59
+ Vyber zboží, zboží, které jinde není, ceny

| 25.6.2014 14:05
+ široký sortiment za pěkné ceny

| 24.6.2014 18:39
+ zboží které mě zajímá vzhledem k chovu loveckých psů
- rozšířit sortiment

co jsem potřebovala jsem nakoupila ,vyšli mi vstříc se záměnou příchutí granulí u duopacku,rychle vyřízeno,doprava byla zdarma
| 24.6.2014 08:20
+ Prvotní impuls byla 13ti% sleva na pátek 13. na celkový nákup.

Když jsem otevřela balík s granulemi (Taste of the Wild) byla jsem mile překvapena, že granule vypadají poněkud lépe, jsou tmavší a jsou i těžší-hutnější, oproti obchodu,kde jsem odebírala...
| 23.6.2014 12:06
+ rychlost, spolehlivost
- žádné jsem neshledala

Doporučuji, vše proběhlo bez problémů
| 22.6.2014 21:26
+ rychlost
- o žádných nevím

perfektní
| 22.6.2014 09:33
+ Rychlost dodani
- Neznam

Solidni a rychle jednanI
| 19.6.2014 10:39
+ široký sortiment
+ rychlost a bezproblémové dodání
+ doprava zdarma u mnou objednávaného zboží
- žádné

| 18.6.2014 09:41
+ Přehlednost webových stránek. Dobré ceny, akce.
- Doprava! Balení zboží.

Objednala jsem více položek, granule, pamlsky, olej a šampon. Vše bylo zabaleno do jednoho balíku, šampon vytekl a zbyla mi z něj sotva třetina... Doprava naprosto katastrofální, domluva s řidičem strašná. Byli jsme domluveni, že zboží doveze dopoledne, já kvůli tomu čekala doma abych se následně dozvěděla, že zboží zapomněl na skladě a že přiveze příští den odpoledne. Zboží opět nedovezl, že prý tu trasu jede kolega a ten pojede až další den ráno. Takhle to šlo celý týden, 10 zbytečných hovorů... Jejich řidič navíc mluví lámanou češtinou, tudíž nedoporučuji a příště kvůli dopravě objednám jinde.
| 17.6.2014 09:35
Priste opet rada nakoupim :-)
| 16.6.2014 11:02
+ dobrá cena
- délka dodání

| 16.6.2014 10:14
+ Výborný přístup a komunikace s prodejcem. Poradenství v oblasti krmiv zcela na úrovni.
- Na žádné slabiny jsem nenarazila.

Celková spokojenost, nakoupíme zas :)
| 16.6.2014 10:06
+ zboží které potřebuji

spokojenost
| 13.6.2014 10:44
+ zajímavý sortiment
+ kvalitní produkty
+ dobré ceny

doporučuji - a zdravím kmotra :o)))
| 12.6.2014 14:43
+ rychlost
- nemohu hodnotit byl to první nákup

| 10.6.2014 12:05
+ -hledala jsem lovecké vodítko, perfektní výběr komponentů i barevného provedení
+ -skvělý výběr vodních hraček
+ - podmanivý název obcodu :o))
- -

směle vybírejte to co jinde nenajdete a beze strachu nakupujte !!!!!!
| 7.6.2014 13:13
+ Rychlost
+ Velký výběr
- Nemá

| 3.6.2014 09:11
+ Obchod je suprový, není to jen o nákupu, ale i o radách, které jsem před nákupem dostala.
- Obchod jako takový nemá slabiny. Obrovský problém je doprava a chování řidiče. S krabicí bylo špatně zacházeno, uvnitř byly popraskané sáčky s rozváženým krmivem.

Obchod super, nemám žádné výhrady.
| 2.6.2014 16:44
Super dodací lhůta. Určitě budeme příště zase objednávat u vás.
| 26.5.2014 18:22
S Eshopem psímafie mám první zkušenost a velice pozitivní. Zboží dorazilo druhý den v pořádku. Přehlednost webu se mi líbí. Jsem spokojený.
| 25.5.2014 18:07
+ rozvažované granule
- žádné

dobrá komunikace rychlé doručení doporučuji
| 19.5.2014 15:22
+ doprava zdarma + dáreček
- o žádných nevím

rychlost dodání nemá chybu
| 17.5.2014 18:03
+ dárky zdarma

| 16.5.2014 14:17
+ Ochota
+ vstrícnost
+ výborná komunikace
+ možná domluva s prodejcem

| 13.5.2014 14:51
+ Zboží, které jinde není
+ Dobré ceny

Jsem velmi spokojená!!!
| 10.5.2014 19:55
+ Výhodné ceny
- zatím o žádných nevím

Vše v pořádku!
| 3.5.2014 20:57
- Chtělo by to rozšířit kočičí mafii :)

| 22.4.2014 00:13
+ doručení zboží v rekordně krátkém čase!!!

| 19.4.2014 18:17
+ Rychlost, ochota, blesková komunikace

Doporučuji
| 17.4.2014 11:29
Spokojenost s komunikací Rychlé dodání zboží Jen doprava by se mohla ozvat dříve než 3 minuty před dodáním ;)
| 17.4.2014 09:35
+ Poměrně široký sortiment.
+ V porovnání s jinými výhodné ceny - hlavně v akci.
- Zatím nevím.
- Nejde platit kartou přímo (pouze při dodání zboží).

Doporučuji.
| 14.4.2014 09:26
+ Kvalitní prověřené zboží, rychle dodací lhůty. Doprava zdarma.
- O žádných nevím

Kvalitně rychle, seriózně
| 13.4.2014 09:24
+ Cena.

:) :) :)
| 11.4.2014 11:09
+ kvalitní
+ nejlevnější zboží na trhu

Všem vřele doporučuji, obchod proběhl bez problémů, moc děkuji :-)
| 8.4.2014 15:49
+ doprava zdarma, dobrá cena zboží
- žádné

- dobrá cena zboží - rychlé dodání - dopravné vč. doběrečného ZDARMA - tento e-shop jsem již doporučila dalším pejskařům:-)
| 6.4.2014 21:38
+ lehce zde najdete co potřebujete
+ rychlá dodací lhůta
- nevím o žádné

100% spokojenost
| 6.4.2014 13:24
+ super ceny
- nenašel jsem

spokojenost
| 5.4.2014 20:00
+ Velmi příjemný přístup a ochota
- O žádných nevím

Určitě doporučuji
| 4.4.2014 11:08
+ Nemyslím si, že má obchod nějaké výhody oproti ostatním internetovým obchodům. Nakoupila jsem zde pouze z toho důvodu, že nabízel ovčáckou píšťalu, kterou jiný internetový obchod nenabízí. Abych nemusela platit poštovné, objednala jsem ještě granule pro psa.
- Mohl by nabízet nějaký bonus k objednávce nad určitou částku navíc - např. nějaké vzorečky krmiv, dózu/misku na krmení atd.

Neliší se mnoho od ostatních internetových obchodů. Nabídka je pestrá.
| 31.3.2014 19:03
+ Skvělá komunikace

| 28.3.2014 12:49
+ Super ceny, překvapilo mne, že při osobním vyzvednutí mi volali, že mi zboží přivezou, protože mají cestu do mého bydliště! Příjemné překvapení a ani cestu uhradit nechtěli!!!

Velmi příjemný přístup, super komunikace a při předání zboží mi byly i dány rady jak psa vychovávat, jak píšťalku správně používat a další dobré rady pro správnou výchovu psa! Velmi komunikativní lidé, kteří svým přístupem velmi překvapili a ráda se k nim budu vracet a obracet se na ně s jakýmkoliv problémem při výchově psa!
| 27.3.2014 13:55
+ Je cenově dobrý a ma objednávka dorazila brzy

| 26.3.2014 20:04
+ rychlost dodání
+ super ceny
+ velký výběr zboží

| 26.3.2014 10:46
+ rychlé dodání, výhodná cena
- žádné

doporučuji
| 24.3.2014 22:36
+ Slevy krmiva pro nákup na CHS
+ Doprava zdarma
+ Ochota prodejce vyjít vstříc

Jsem ráda, že jsem tento obchod objevila a každému vřele doporučuji!!!
| 24.3.2014 13:45
+ kvalitní zboží :-)

výborná komunikace s obchodem. dobré ceny. kvalitní zboží
| 24.3.2014 12:29
+ Velmi dobrá komunikace
+ Doporučeno chovatelkou

Vhodný sortiment Kvalitní psí granule Solidní cena Akce Má vše co potřebuje váš miláček ve vysoké kvalite
| 24.3.2014 08:01
+ Rychlost, nejnižší cena, zboží má velice málo obchodů

Super
| 23.3.2014 11:00
+ Rychlost vyříení objednávky a naprosto 100% komunikace se zákazníkem

| 22.3.2014 13:04
+ přehledné stránky

spokojenost
| 20.3.2014 22:46
+ Měli všechny konkrétní věci co jsem potřebovala
+ Výborná domluva
+ Ochotni poradit
- Zaměřeno spíše na střední a velké psy
- U některých věcí nedostatečné info

Pro mne lepší orientace a větší výběr než ve většině konkurenčních obchodů
| 20.3.2014 10:20
+ perfektní komunikace
+ znalost sortimentu
+ není problém se na čemkoliv domluvit
+ slevy pro chovatele
+ bleskové dodání

doporučuji :-)
| 15.3.2014 12:11
+ Výhoda nákupu z domova
+ Doprava zdarma
+ Vynikající komunikace
+ Pro CHS sleva

Jeden z nejlepších obchodů pro chovatele co se pejsků i kočiček týče ( jiná zvířátka nemam )
| 9.3.2014 19:58
+ .
- .

.
| 9.3.2014 13:24
+ přehlednost, široký sortiment, dobré ceny, výborná komunikace, rychlé dodání

přehlednost, široký sortiment, dobré ceny, výborná komunikace, rychlé dodání
| 7.3.2014 11:43
Výborný!
| 3.3.2014 10:49
+ Přístup k zákaznikovi
+ Skvělá komunikace
+ Rychlost dodání
- Nevím

Rád se budu do tohoto obchodu vracet
| 27.2.2014 11:43
+ Rychlost a vstřícný přístup.

Super obchod, velký výběr zboží a dokáží dobře poradit, protože své práci rozumí. Už budeme nakupovat jen zde :)
| 27.2.2014 10:53
+ nákup krmiva, které jsem jinde nenašla
- nevím

spokojenost
| 24.2.2014 09:51
+ Perfektní komunikace a vstřícnost k zákazníkovi
- špatná přepravní společnost zboží poškodila

| 24.2.2014 08:38
Za mne obchod doporučuji, objednala jsem a zboží hned druhý den dorazilo. Spokojenost.
| 20.2.2014 12:12
+ Spolehlivost
+ Ochota poradit
+ Dobré dodání

Skvělý obchod
| 18.2.2014 11:09
+ Prehledny e-shop, vyborna komunikace, velky vyber dobrych krmiv
- nevim o zadne slabine

Mohu vsem jen doporucit. provozovatel e-shopu i velmi ochotne poradi na FB.
| 14.2.2014 12:48
+ Rychlé dodání pokud je zboží na skladě
+ Dobré ceny granulí
- nevím o žádných

Doporučuji všem nákup,nikdy není problém se na všem domluvit :)
| 11.2.2014 15:18
+ výhoda nákupu z domova

zboží není jinde dostupné jsem spokojena ,doporučuji
| 11.2.2014 09:18
+ rychlé a solidní jednání, rychlá doprava do domu
- o žádných nevím

| 9.2.2014 22:04
+ Zadne...
- Ceny jsou pro ne nezavazne, po objednani mi cenu zvysili o docela vysokou castku. Jiz to resim pravne...

Nabizi neaktualni ceny a zbozi nemaji skladem za ceny, ktere uvadi.