Dokas - Králičí uši se srstí krátké 100 g

Kód: WW00053938
Sleva po registraci
Značka: Dokas
85 Kč
Skladem u dodavatele

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušené králičí uši se srstí jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy. Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi. Pamlsky se srstí jsou vhodné pro očistu zažívacího ústrojí. Jedná se o čistě přírodní produkt. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Výroba těchto pamlsků se řídí přísnými předpisy Animal Welfare, které upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata. Samotný chov králíků se rovněž pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, co dodržují pravidla druhově vhodného chovu. Složení: 100 % sušené králičí uši Analýza: bílkoviny 72 %, oleje a tuky 19 %, popeloviny 2,9 %, vláknina 0,5 %, vlhkost 9 % Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, i u nich je tedy potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Ve videu můžete porovnat chov králíků v jiných společnostech a chov v Dokas podle pravidel welfare, dbající na pohodu a zdraví chovaných zvířat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky pro psy Dokas, Tvrdé pamlsky pro psy, Sušené pamlsky pro psy, Králičí pamlsky pro psy
Hmotnost: 0.11 kg
Hlavní druh masa: Králík
Hodnota bílkovin: 32% a více, 70,2%, 72%
Hodnota tuků: 15 - 20%, 19%, 19,4%
Hodnota vlákniny: 0 - 1%, 0,5%
Značka: Dokas
Druh pamlsku: Sušené
Tvrdost pamlsku: Tvrdé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: